Lisa
Kaptein
Kvist

Om mig

Jag arbetar som personlig tränare, mental tränare, föreläsare och inspiratör. Jag är diplomerad kostrådgivare och genom åren har jag genomgått flertalet utbildningar, allt för att bli bättre på det jag gör. Dessutom är jag väldigt stolt över att ha blivit utnämnd till årets PT.

Häng med mig på ett hårt träningspass, en lärorik och underhållande föreläsning eller en fantastisk träningsresa till de italienska alperna. Självklart är såväl företag som privatpersoner varmt välkomna att kontakta mig.

”Lisa har ett enormt engagemang för hälsa i dess olika aspekter och hon är mångsidig i sina kompetensområden. Framförallt så inspirerar och boostar Lisa sina deltagares tro på sig själva. Självklart blir det resultat när självkänslan växer, och där är Lisa ett föredöme och en unik källa till energi och framsteg för var och en som tar del av hennes program. Lisas förmåga att skratta åt sina misstag är smittsam! Det leder till självdistans och en ”pröva igen”-attityd, som är den viktigaste framgångsfaktorn i längden när det gäller att slå sig själv eller världen med häpnad.”

Lasse Gustavson, pan.se

”Som professionell utbildare och föreläsare i mer än 20 år har jag sett och hört många kollegor. Vi har många riktigt duktiga föreläsare i Sverige, men det finns några som sticker ut lite extra. Lisa Kaptein Kvist tillhör den skaran. Hon är både påläst, kunnig och en passionerad ambassadör för sina ämnen och har dessutom förmågan att presentera sitt budskap på ett tydligt och konkret vis som gör det lätt att ta med sig och använda det. Detta med en stor dos av humor och självdistans. Jag har själv anlitat henne och rekommenderar henne varmt. Har ni chansen att lyssna på Lisa så ta den!”

Henrik Mattsson, hmattsson.se  (Cavena Utveckling AB)

Sagt om mig

Med stort engagemang och entusiasm tar du dig hand om våra kunder och ger dem ordentliga utmaningar så väl som inspiration för livet. Tack för fint samarbete!

Cecilia Henrikson

Med bra mix av teori och träning och med Ditt härliga engagemang blev kursen ett oförglömligt minne för oss som vi gärna vill uppleva igen. Vi kan verkligen rekommendera att gå en kurs med Pt-Lisa Kaptein Kvist. Man får en vitamininjektion som varar länge!

Tandläkare Gunnar Bringman
med Personal

Oavsett var du är i tanken eller i din träning för den delen gav det alla i gruppen något att bygga vidare på eller bara att starta. Det var alla överens om… Toppen helt enkelt!

Malin Fredgardh Huber
Regionchef

Dina föreläsningar om hälsa och välmående har gett mig mycket glädje genom att jag fått större insikt och förståelse om hur jag ska få ett hälsosamt liv. Du har en förmåga att på ett lätt sätt inspirera människor att komma igång med kost och träning. Det känns helt enkelt hoppfullt för framtiden.

Alexander Klein
Bankchef

Pingvin Rugby Clubs damlag har gått mental utbildning hos Lisa. Alla är mer än nöjda och den mentala träningen har hjälpt tjejerna med exempelvis fokusering vid rätt tillfälle och utveckling av tekniska färdigheter genom olika övningar. Tack för en mycket givande och bra utbildning som vi tar med oss vidare i vår rugbyutveckling.

Britt Westesson

We have utilised and benefited from Lisa Kvist’s fitness knowledge for the past 15 years and she continues to work with our Competitive Juniors to this day. My admiration for Lisa is second to none and we are grateful to have her as a major training partner in our EuroElite Junior Development Centers!

Dave Bandelin
Owner/Founder

Lisa var ett självklart val att lyssna på och hyra in. Hon fängslar en med skratt och ”igenkänningshumor” på ett roligt och inspirerande sätt.

Sandra Thulin

Alltid inspirerande att lyssna till Lisa! Frispråkigt och rakt föreläser hon om både fysisk och mental träning. Känns som varje latmask får en spark där bak. Och rolig är hon också!

Pernilla Månsson Colt
SVT

”Lisa har inspirerat och motiverat oss på Scandinavian Cosmetics under temat Hållbar Hälsa. Lisa har på ett enkelt och pedagogiskt sätt peppat oss till att ta hand om vår hälsa och gett oss verktyg för att komma igång. Lisa delar med sig av både framgångar och motgångar och visar genom egen erfarenhet att allt är möjligt.”

Anna Orup
CHRO at Scandinavian Cosmetics Group

Bankgirots ledningsgrupp körde ett koncept, digitalt,  i samband med corona under våren 2020.
Detta hjälpte oss att höja blicken, se möjligheterna och förstå att eget ansvar för hälsan spelar väldigt stor roll i kriser. I den mentala träningen ingick stress och återhämtning den del var extra viktigt under denna tid av distansarbete.

Jeanette Jäger
VD Bakgirot

Vi uppskattade Lisas engagemang genom de individuella coachsamtalen där hon inte släppte någon ur sikte. Lisa har en stor bredd i sin kunskap samt handlingskraftig i allt hon gör vilket speglar och färgar av sig i de råd hon delar med sig.

Elisabeth Fallberg
chef HR Bankgirot