Testimonial

No Background

Color Background

Image Background

Grid Testimonials

Med stort engagemang och entusiasm tar du dig hand om våra kunder och ger dem ordentliga utmaningar så väl som inspiration för livet. Tack för fint samarbete!

Cecilia Henrikson Adventura

Vi vill tacka Dig för fantastiskt trevliga och bra kurs/träningsdagar som vårt tandvårdsteam fick vara med om på Kanarieöarna. Med bra mix av teori och träning och med Ditt härliga engagemang blev kursen ett oförglömligt minne för oss som vi gärna vill uppleva igen. Vi kan verkligen rekommendera att gå en kurs med Pt-Lisa Kaptein Kvist. Man får en vitamininjektion som varar länge!

Tandläkare Gunnar Bringman med Personal

Oavsett var du är i tanken eller i din träning för den delen gav det alla i gruppen något att bygga vidare på eller bara att starta. Det var alla överens om... Toppen helt enkelt!

Malin Fredgardh Huber, Regionchef Region Skåne

Dina föreläsningar om hälsa och välmående har gett mig mycket glädje genom att jag fått större insikt och förståelse om hur jag ska få ett hälsosamt liv. Du har en förmåga att på ett lätt sätt inspirera människor att komma igång med kost och träning. Det känns helt enkelt hoppfullt för framtiden.

Alexander Klein, Bankchef Swedbank Söderslätt

Pingvin Rugby Clubs damlag har gått mental utbildning hos Lisa. Alla är mer än nöjda och den mentala träningen har hjälpt tjejerna med exempelvis fokusering vid rätt tillfälle och utveckling av tekniska färdigheter genom olika övningar. Tack för en mycket givande och bra utbildning som vi tar med oss vidare i vår rugbyutveckling.

Britt Westesson Tränare Pingvin Rugby Club, Trelleborg

We have utilised and benefited from Lisa Kvist's fitness knowledge for the past 15 years and she continues to work with our Competitive Juniors to this day. My admiration for Lisa is second to none and we are grateful to have her as a major training partner in our EuroElite Junior Development Centers!

Dave Bandelin - Owner/Founder EuroElite Tennis