Dolcere, excitare, inspirare et supervidere

Jag heter Lisa Kaptein Kvist, och jobbar som Personlig Tränare. Detta har jag gjort sedan 2003. Jag driver mitt eget företag, På Rätt väg. Jag har genomgått en hel del olika utbildningar under åren. Allt för att bli bättre på det jag gör! Jag har sysslat med idrott i hela mitt liv, spelat rugby i ca 28 år. –så var ska sleven vara om inte i grytan?

[subheader]

Årets PT 2010

[/subheader][one_half]Detta är så stort för mig så jag kan knappt förstå det. Tänk, av ett par tusen Pt:s i Sverige har jag papper på att jag är bäst. Rätt coolt va?! Jag utbildade mig till PT på Sveriges tuffaste PT utbildning, Personal Training School i Stockholm. För att få behålla sin licens så måste vi varje år göra teoretiska tester och genomgå minst en specialist eller en vidareutbildning. Detta håller mig uppdaterad och jag förstår varje år hur mycket mer det finns att lära.

“Jag har nästan gått alla specialkurser och vidareutbidningar som finns på PT skolan för jag är en riktig nörd”

Att jag fick priset som årets PT berodde nog också på att min verksamhet är så bred. Förutom att harva på gymgolvet så föreläser jag en hel del. Detta gör jag för skolor, företag, idrottsföreningar men också för personal på sjukhus, polis och åklagarmyndigheten.

ptpariktigt-logo

Formtoppen
[/one_half][one_half][/one_half] [clear] [subheader]

Sagt om mig

[/subheader]

Vi vill tacka Dig för fantastiskt trevliga och bra kurs/träningsdagar som vårt tandvårdsteam fick vara med om på Kanarieöarna. Med bra mix av teori och träning och med Ditt härliga engagemang blev kursen ett oförglömligt minne för oss som vi gärna vill uppleva igen. Vi kan verkligen rekommendera att gå en kurs med Pt-Lisa Kaptein Kvist. Man får en vitamininjektion som varar länge!

Tandläkare Gunnar Bringman med Personal

Med stort engagemang och entusiasm tar du dig hand om våra kunder och ger dem ordentliga utmaningar så väl som inspiration för livet. Tack för fint samarbete!

Cecilia Henrikson – Adventura

Vi har haft Lisa ute på vår arbetsplats som föreläsare och inspiratör. Vi har en grupp hälsoinspratörer som arbetar med friskvård inom alla våra enheter. Lisa var ett självklart val att lyssna på och hyra in. Många kollegor fick en (gemensam) kickstart till att börja tänka och leva hälsosammare. Alla var pigga och glada efter en förmiddag med Lisa. Vi fick förståelse och fakta kring betydelsen av kost men även inspiration till träning och vardagsmotion. Lisa fängslar en med skratt och “igenkänningshumör” på ett roligt och inspirerande sätt.

Sandra Thulin – Lärare Anderslövs skola

EuroElite Tennis is based in Skåne, Sweden and is Scandinavia’s Largest Junior Tennis Academy for Competitive players. We have utilised and benefited from Lisa Kvist’s fitness knowledge for the past 15 years and she continues to work with our Competitive Juniors to this day. Lisa is first a “student” of Fitness in all it’s forms: Yoga, Strength, Conditioning, Flexibiliy, Mental Toughness… she DOES IT ALL… bringing fresh new perspectives to every meeting with our students.

How do I know her work is impacting our players? They ALL ASK FOR HER EVERY TIME THEY ARE AT OUR CAMPS! Always professional, friendly yet tough… she gives our Juniors discipline and actually TEACHES them what they have to do at home to Stay in the Game. My admiration for Lisa is second to none and we are grateful to have her as a major training partner in our EuroElite Junior Development Centers!

Dave Bandelin – Owner/Founder EuroElite Tennis

Pingvin Rugby Clubs damlag har gått mental utbildning hos Lisa Kaptein-Kvist. Alla är mer än nöjda och den mentala träningen har hjälpt tjejerna med tex. dämpning av nervositet, fokusering vid rätt tillfälle och utveckling av tekniska färdigheter genom olika övningar. Träningen har även gjort nytta utanför sportens värld, såsom i skolan, körkortsutbildning och minskad stress. Pingvins damlag har fått verktyg som vi kan fortsätta med på egen hand. Mycket av utbildningen sköter var och en precis när det passar via Coachappen där man följer instruktioner och lär sig avslappnings- och koncentrationsteknik. Några gruppgenomgångar med Lisa där hon informerar och instruerar och ger svar på eventuella frågor gör utbildningen komplett. Tack för en mycket givande och bra utbildning som vi tar med oss vidare i vår rugbyutveckling.

Britt Westesson – Tränare Pingvin Rugby Club, Trelleborg