LKK-Logo

Kaptein Kocks Mat och mentala recept

Kaptein Kocks hittepå krabbgrejs med en dillkvist

Skaldjursfantaster göre sig icke besvär. Ja, jag har använt crabsticks. Får bli så ibland och bra att ha i frysen.
Riktig, färsk krabba är såklart mycket bättre men detta får duga en tisdagskväll i maj

1 pkt crabsticks
2 ägg
En ruta nudlar

Fräs runt ägg till äggröra, släng ner hackade crabsticks. Koka upp nudlar
Låt nudlar rinna av och släng ner i resten av gojan.
Krydda till det med chiliflakes, salt eller soya och ett stänk lime.
Häll upp på en tallrik och pynta till det med en dillkvist, klart

Till detta en stor tallrik med sallad/grönsaker
Idag blev det vitkål, blomkål, tomat, lök och paprika. Ett par stänk av vinägrett på det

Innehåll?
Röran:
ca 500 kcal
Protein ca 33 g
Fett ca 27 g
Kolhydrater ca 74 g

Salladen?
Svårt att säga med in i vassens me bra grejor och fibrer!

Tid att tillaga?
Ca 22 min

japp, åt allt själv så en portion 😁

Gla tisdag
Hälsningar Lisa, Kaptein kock