Skaldjursfantaster göre sig icke besvär. Ja, jag har använt crabsticks. Får bli så ibland och bra att ha i frysen.
Riktig, färsk krabba är såklart mycket bättre men detta får duga en tisdagskväll i maj
1 pkt crabsticks
2 ägg
En ruta nudlar
Fräs runt ägg till äggröra, släng ner hackade crabsticks. Koka upp nudlar
Låt nudlar rinna av och släng ner i resten av gojan.
Krydda till det med chiliflakes, salt eller soya och ett stänk lime.
Häll upp på en tallrik och pynta till det med en dillkvist, klart
Till detta en stor tallrik med sallad/grönsaker
Idag blev det vitkål, blomkål, tomat, lök och paprika. Ett par stänk av vinägrett på det
Innehåll?
Röran:
ca 500 kcal
Protein ca 33 g
Fett ca 27 g
Kolhydrater ca 74 g
Salladen?
Svårt att säga med in i vassens me bra grejor och fibrer!
Tid att tillaga?
Ca 22 min
japp, åt allt själv så en portion 😁
Gla tisdag
Hälsningar Lisa, Kaptein kock