INSPIRATIONS- OCH TRÄNINGSRESA

INSPIRATIONS- OCH TRÄNINGSRESA

FÖLJ MED OSS PÅ INSPIRATIONS- & TRÄNINGSRESA TILL VACKRA ALAGNA VALSESIA I ITALIEN

Följ med oss den 27-30 augusti 2020

12 mil norr om Milano, vid foten av berget Monterosa finner du den vackra byn Alagna. I denna underbara natur och med fantastisk mat arrangerar vi 2020 års inspirations- och träningsresa! Vårt mål är att du ska åka härifrån full av inspiration, ökad rörlighet och med så mycket kunskap att du lättare kan leva ett hälsosamt liv!

Vi kommer att bo på Hotel Monterosa i den fantastiska byn Alagna. Programmet kommer ungefär att se ut så här:

Dag 1. Ankomst till Hotel Monterosa, en kortare vandring för att sträcka på benen. Därefter inspireras ni av en förelösning om mental styrka och hur man designar sitt liv! Vi avslutar dagen med en härlig middag på hotellet.

Dag 2. Vi startar dagen med ett härligt yogapass för att sen äta frukost. Sen drar vi iväg på en heldagsvandring med guide och tar en fräsch lunch längst vägen. Vi avslutar dagen med en god Italiensk middag på hotellet.

Dag 3. Vi startar nästa dag med ett härligt yogapass. Därefter en god frukost sen sätter vi oss på mountainbikes och tar oss till raftingstället. Intar en stärkande lunch där för att sen fara ner längst floden i gummibåt! Ridning finns som alternativ. Kvällen avslutas med ytterligare en härlig middag på hotellet.

Dag 4. Frukost innan vi startar vår färd hemåt.

Senast 3 mån innan avresa skall en anmälningsavgift på 35% av resans pris vara betald till hotellet för att kundens reservation skall vara bekräftad. Resterande summa betalas på plats.

I priset ca. 700 euro, boende del i dubbelrum, halvpension, transfer från flygplatsen och alla aktiviteter (enkelrum ca. 790 euro). Flyg + luncher tillkommer. Transfern som ingår i priset är från Milano Malpensa flygplats. Vi åker härifrån i grupp. Vid val av annat flyg (vi rekommenderar vilket) tillkommer en transferkostnad.

Avbokning:

Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan ankomst debiteras 10% av resans pris. Avbokning 30-15 dagar innan ankomst debiteras med 20% av resan. Vid avbokning senare än 15 dagar innan ankomst debiteras förskottet i sin helhet.

Den del av förskottet som inte debiteras återbetalas.

Överföring görs till:

Pink Group Srl, Piazza degli Alberghi 12

13021 Alagna Valsesia

IBAN IT61 X060 9044 7900 0005 5935 026

Banken heter Biverbanca som har BIC CRBIIT2B