3 FANTASTISKA ÄVENTYR 2020!

3 FANTASTISKA ÄVENTYR 2020!

FÖLJ MED PÅ 3 FANTASTISKA ÄVENTYR!

Följ med oss den 2-6 september 2020

12 mil norr om Milano, vid foten av berget Monterosa finner du den vackra byn Alagna. I denna underbara natur och med fantastisk mat arrangerar vi 2020 års upplevelse och äventyrsresa. Tre helt olika aktiviteter med mål att ge dig härlig inspiration till ett modigare och starkare liv samt en upplevelse som kommer att sitta i länge!

Vi kommer att bo på Hotel Monterosa i den fantastiska byn Alagna. Programmet kommer ungefär att se ut så här:

Dag 1. Ankomst till Hotel Monterosa, en kortare vandring för att sträcka på benen. Vi kryddar dagen samt laddar inför vad som komma skall med en förelösning om Mental styrka, mod och hur man designar sitt liv. Därefter avslutar dagen med en härlig middag på hotellet.

Dag 2. Vi startar dagen med en härligt frukost. Sen drar vi iväg på en heldagsvandring med guide och tar en fräsch lunch längst vägen. Vi avslutar dagen med en god Italiensk middag på hotellet.

Dag 3. Frukost och uppladdning inför nästa äventyr! Vi tar oss ny, med transferbuss till den vacker bergssjön Lagt di Orts. Kajakpaddling står på programmet! Lunch med Italienska specialiteter längst strandkanten och det har ryktats om ett glass-stop. Kvällen avslutas med ytterligare en härlig middag på hotellet.

Dag 4. Frukost och dags för etapp 3! Vi kommer nu cyklar på mountainbikes längst slingriga stigar och uppför vackra berg för att inta en underbar lunch längst vägen. Trötta, ganska mätta bär det vidare, mestadels nedför för ett besök på vingård. Efter en god vinprovning av traktens mycket goda viner får vi transport tillbaka till hotellet. Där avslutar vi dagen med middag.

Dag 5. Frukost, fullproppade med intryck startar vi vår resa hemåt.

Senast 3 mån innan avresa skall en anmälningsavgift på 35% av resans pris vara betald till hotellet för att kundens reservation skall vara bekräftad. Resterande summa betalas på plats med kort här

I priset ca. 940 euro, boende del i dubbelrum, halvpension, transfer från flygplatsen och alla aktiviteter (enkelrum ca. 1060 euro). Flyg + luncher tillkommer. Transfern som ingår i priset är från Milano Malpensa flygplats. Vi åker härifrån i grupp. Vid val av annat flyg (vi rekommenderar vilket) tillkommer en transferkostnad.

Avbokning:

Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan ankomst debiteras 10% av resans pris. Avbokning 30-15 dagar innan ankomst debiteras med 20% av resan. Vid avbokning senare än 15 dagar innan ankomst debiteras förskottet i sin helhet.

Den del av förskottet som inte debiteras återbetalas.

Överföring görs till:

Pink Group Srl, Piazza degli Alberghi 12

13021 Alagna Valsesia

IBAN IT61 X060 9044 7900 0005 5935 026

Banken heter Biverbanca som har BIC CRBIIT2B