MOUNTAINBIKE MED UTSIKT

FÖLJ MED PÅ EN UTMANING! MOUNTAINBIKE MED UTSIKT.

Häng med oss 1- 4 september 2019

12 mil norr om Milano, vid foten av berget Monterosa finner du den vackra byn Alagna. I denna underbara natur och med fantastisk mat kommer vi nu arrangera 2019 års utmaning per/på mountainbike! Med välutbildade guider men med väldigt mycket uppför tar vi oss an ca 3 tuffa turer. Vi bor och avslutar dagarna med en underbar 3 rätters middag på Hotel Monterosa i Alagna.

Programmet kommer att se ungefär ut så här:

1/9 ankomstdag

Lunch och föreläsning Mental styrka. Ev en kortare

vandring för att sträcka på benen.

2/9 pass 1 – medel

Start i Bivio Boscarola upp i skidområdet mera över bergen till Sella Ovago och Sorbella och sedan nerför till Rassa där vi äter lunch, varefter vi cyklar ner till Piode och blir hämtade med taxi. Total stigning ca 600 meter och ca 30 km.

3/9 pass 2 – tuff

Start från Alagna med buss till Alpe Trogo i Mera dirt road i övre delen av Sessera Valley från Mera till Bielmonte. Lunch på Locanda Bochetto Sessera. on road till Crevacuore, Sostegno, Orbello, dirt road i Gattinara hills, i bland vingårdarna. Målgång hos Nervi med rundvandring och vinprovning. Hämtning med buss. Totalt 66 km och en höjdskillnad på ca 900 meter. Middag på hotellet.

4/9 pass 3 – medel – (hemfärd)

Vi startar från Alagna efter frukost och åker offroad längs med floden Sesia till Scopello ca 22 km med en fallhöjd på 600 meter. I scopello tar vi en drickapaus Därefter vidare offroad till Balmuccia. Från Balmuccia på väg till Varallo och sedan upp till Sacro Monte ett s k heligt berg som är med på Unescos världsarvslista. Total sträcka till Varallo ca 40 km och 800 fallhöjdsmeter. Nere i Varallo är stigningen ca 100 meter upp till Sacromonte. Här intas lunchen. Taxi tillbaka till Alagna. Därefter packar vi ihop och reser hem.

Senast 3 mån innan avresa skall en anmälningsavgift på 35% av resans pris vara betald till hotellet för att kundens reservation skall vara bekräftad. Resterande summa betalas på plats med kort här

I Priset (boende i dubbelrum) 620€ ingår transfer från Milano Malpensa, boende 3 dagar på Hotel Monterosa med halvpension, all utrustning inkl transporter men monutaibikes. Det finns, mot extra kostnad, möjlighet till enkelrum.

Flygresa, luncher och dryck ingår ej.

Avbokning:

Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan ankomst debiteras 10% av resans pris. Avbokning 30-15 dagar innan ankomst debiteras med 20% av resan. Vid avbokning senare än 15 dagar innan ankomst debiteras förskottet i sin helhet.

Den del av förskottet som inte debiteras återbetalas.

Överföring görs till:

Pink Group Srl, Piazza degli Alberghi 12

13021 Alagna Valsesia

IBAN IT61 X060 9044 7900 0005 5935 026

Banken heter, Biverbanca som har BIC CRBIIT2B