FÖRELÄSNING & KICKOFF

Få friskare och mer motiverade medarbetare genom att kombinera kunskap och aktivitet. Jag hjälper er att minska glappet mellan vad ni vet och vad ni gör! Mindre snack och mer verkstad framöver helt enkelt! Ta med hela företaget på en inspirerande föreläsning kombinerat med ett roligt träningspass. Jag föreläsare om det mesta som är viktigt för att förbättra vår hälsa. Hållbar hälsa är ett bra uttryck och ett mål man ska sträva och jobba mot. Mina föreläsningar handlar bland annat om – Mental styrketräning för det är i huvudet allt börjar, kost och träning för att kunna hitta var man ska göra sina förbättringar samt kost och prestation, mest för idrottare. Träningen jag kör är allt ifrån boxning till yogainsprerande övningar. Jag lägger ofta in roliga samarbetsövningar som stärker gemenskapen i gruppen. Samtliga träningspass kan utföras både inom- och utomhus beroende av väder och önskemål. Jag skräddarsyr upplägget efter era behov och självklart anpassar jag träningen så att alla kan vara med.

TRÄNING

BOXNING

För företag – Ett kul träningspass och ”Ett bra sätt att träffa chefen”. För idrottsföreningar – varierad träning kan öka motivationen!

MANUELLT MOTSTÅND

Styrka och kondition där vi använder vår kroppsvikt eller en arbetskamrat/lagkamrat som motstånd. Övningar och träningstips utan att ha tillgång till ett gym. Bra träning för alla som ökar sammanhållningen och ger många goa skratt!

RÖRLIGHET & YOGA

Kanske är det just detta ni behöver – lugn och ro, ökad rörlighet samt bättre balans. Alla träningspass kan utföras både inomhus och utomhus beroende av väder och önskemål. Alla kan vara med! Självklart lägger jag upp passen efter era förutsättningar och mål.

FÖRELÄSNING

ÄNDRA ERT BÄST FÖRE DATUM!

En föreläsning som ska inspirera och motivera er att förbättra er hälsa. Inspireras att göra en handlingsplan för träning och kost. En bra handlingsplan är oftast vad som behövs för att saker gjorda och därmed stiger motivationen. En hållbar hälsa är något jag tycker är viktigt

KOST & NÄRINGSLÄRA

En föreläsning (endast om kost) där vi fördjupar oss i vad rätt kost gör för vår hälsa och vår prestation. Hur små förändringar kan ge stora förbättringar. Få råd om hur du äter för att tappa fettvikt, öka i muskelmassa men också hur man lägger upp kosten för att hålla sig friskare och bli piggare.

MENTAL STYRKETRÄNING

Tankens kraft är enorm! Lär dig ta makten över den. Mental styrka är precis som vanlig träning dvs träningsbar! Ökar du din mentala styrka blir du mer kreativ, hanterar stress och andra svårigheter mycket bättre. För att inte tala om att du slutligen blir rik på riktigt. Vi är alla olika, vi behöver lära oss hur vi ska designa vårt liv framöver.

TRÄNING & TRÄNINGSUPPLÄGG

En föreläsning för både företag och idrottsföreningar. Jag lägger upp föreläsningen efter era förutsättningar eller efter vad er idrott kräver. Det kan vara skadeförebyggande träning eller träning för ett ökat resultat. Oftast kombineras denna föreläsning med praktiska övningar.

KOST & PRESTATION

En föreläsning för idrottsföreningar som söker svaren på hur man förbereder sig inför träning och tävling. Hur vi äter före respektive efter träning/tävling. Vad som ger bäst effekt. Hur jag kan påverka mitt resultat och få en bättre återhämtning. Kontakta mig så skräddarsyr jag just vad ni behöver.

MAT & TRÄNINGSMYTER

En föreläsning där vi reder ut alla begrepp. Via media översköljs vi av dieter och råd, ”någon sa att….” Alla tycker och tänker. Men vad gäller egentligen? Hur gärna man än vill så kan vi inte ändra på fysiologin. En föreläsning med stor igenkänningsfaktor och många skratt.