Föreläsning & Kickoff

Få friskare och mer motiverade medarbetare genom att kombinera kunskap och aktivitet. Ta med hela företaget på en inspirerande föreläsning kombinerat med ett roligt träningspass. Jag föreläser bland annat om mental styrketräning, hur ni kan förbättra er hälsa, träning och prestation och kost och näringslära. Träningen, allt från boxning till yoga, brukar dessutom innehålla roliga samarbetsövningar som stärker gemenskapen. Samtliga träningspass kan utföras både inom- och utomhus beroende av väder och önskemål. Jag skräddarsyr upplägget efter era behov och självklart anpassar jag träningen så att alla kan vara med.

TRÄNING

BOXNING

”Ett bra sätt att träffa chefen”. För idrottsföreningar – varierad träning kan öka motivationen!

MANUELLT MOTSTÅND

Styrka och kondition där vi använder vår kroppsvikt eller en arbetskamrat/kompis som motstånd. Övningar och träningstips utan att ha tillgång till ett gym. Ger många goa skratt och ökat samarbete!

RÖRLIGHET & YOGA

Kanske är det just detta ni behöver – lugn och ro, ökad rörlighet samt bättre balans. Alla träningspass kan utföras både inomhus och utomhus beroende av väder och önskemål. Alla kan vara med! Sjävklart lägger jag upp passen efter era förutsättningar och mål.

FÖRELÄSNING

ÄNDRA ERT BÄST FÖRE DATUM!

En föreläsning som ska inspirera och motivera er att förbättra er hälsa. Inspireras och motiveras att göra en handlingsplan för träning och kost. En bra handlingsplan är vad som behövs för att saker ska bli gjorda och därmed motivera er att förbättra hälsan.

KOST & NÄRINGSLÄRA

En föreläsning där vi fördjupar oss i vad rätt kost gör för vår hälsa och vår prestation. Hur små förändringar kan ge stora förbättringar. Få råd om hur du äter för att tappa fettvikt och öka i muskelmassa, hur man lägger upp kosten för att hålla sig frisk och bli piggare.

METAL STYRKETRÄNING

Tankens kraft är enorm! Om den används rätt. Mental styrka  kan tränas upp, allt är nämligen träningsbart! Ökar du din mentala styrka blir du mer kreativ, hanterar stress och andra svårigheter mycket bättre. För att inte tala om att du slutligen blir rik på riktigt.

TRÄNING & TRÄNINGSUPPLÄGG

En föreläsning för både företag och idrottsföreningar. Jag lägger upp föreläsningen efter era förutsättningar eller efter vad er idrott kräver. Det kan vara skadeförebyggande träning eller träning för ett ökat resultat. Oftast kombineras denna föreläsning med praktiska övningar.

KOST & PRESTATION

En föreläsning för idrottsföreningar som söker svaren på hur man förbereder sig inför träning och tävling. Hur vi äter före respektive efter träning/tävling. Vad som ger bäst effekt. Hur jag kan påverka mitt resultat och få en bättre återhämtning. Kontakta mig så skräddarsyr jag just vad ni behöver.

TEXT